Közzétették az idei Kocsonyafesztivál teljes programját

Megosztás

Összesen három színpad várja három napon át a közönséget március első hétvégéjén Miskolcon. Ráadásul lesz Régiségvásár és Avasi Kvaterka is.

Mint arról korábban írtunk, idén több év kihagyás után újra megrendezik a Kocsonyafesztivált Miskolcon. Először a korábbi városvezetés miatt nem rendezték meg eredeti formájában, az elmúlt két évben pedig a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt kellett lemondanunk erről a remek programról Miskolcon.

Március 3-tól 5-ig, péntektől vasárnapig rendezik meg Miskolcon az idei Kocsonyafesztivált, amelyhez ezúttal kétnapos (szombat és vasárnap) régiségvásár is csatlakozik, sőt szombaton az Avasi Kvaterkát is megrendezik, azaz igazi három az egyben programsorozatot kapnak a kilátogatók – írja a boon.hu portál.

A kocsonyafesztivál nagyszínpada a Szent István téren lesz. Lesz egy színpad a Villanyrendőrnél és egy az Erzsébet téren is. A fesztivál területe így a Szent István tértől a Villanyrendőrig húzódik majd. Az Avasi Kvaterka révén a történelmi Avas (a Bortanya és a Rácz sor környéke) is fesztiválhelyszín lesz.

A rendezvény területén gazdag étel- és italkínálat, árusok, vásározók várják a vendégeket. Programok nemcsak a színpadokon, hanem több helyszínen is várják a fesztiválozókat. A kétnapos régiségvásár központja a Hősök terén lesz.

Az alábbiakban mutatjuk a három színpad részletes programját, további információk pedig az esemény Facebook-oldalán érhetők el:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek