Bezárták a tolvajt egy miskolci üzletbe, ettől elképesztően agresszív lett – VIDEÓ

Megosztás

Megdöbbentő videóra bukkantunk a közösségi oldal egyik miskolci csoportjában. A felvételen az látható, ahogyan nagy erővel egy szupermarket üvegajtajának csapódik egy fiatalember, majd a következő 20 másodpercben ijesztő energiával rugdossa az igazán strapabírónak tűnő ajtót, de hiába, nem tud onnan kijönni. A férfit – és mellette toporgó társát – minden bizonnyal lopáson kapták és mikor el akartak menekülni a helyszínről, a szemfüles bolti dolgozók elektronikusan lezárták a be- és kijáratot.

Mindeközben a háttérben feltűnik egy ott dolgozó, meglepően higgadt hölgy, aki azt kérdezi – feltehetően egy munkatársától -, hogy érkeznek-e a rendőrök.

Aztán közelről nézi az eseményeket és többször is elmondja az agresszív férfinek, hogy nem fog tudni kijutni és ha tönkreteszi az ajtót, akkor még azt is kifizettetik vele, hiszen az üzletben működő kamera mindent lát.

Az elszánt férfi mindezt meg sem hallja, továbbra is mindent megtesz, hogy valahogyan kiszabaduljon. Arra vonatkozóan egyelőre nincsenek információink, hogyan végződött az eset. A hozzászólók szerint a a Széchenyi István utca egyik szupermarkete látható a felvételeken.

A videó megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk. Erre a linkre kattintva megtekinthető.

Érdekesség, hogy csak pár napos az a hír, mely szerint 2023. január 24-én egy miskolci üzletben ez idáig ismeretlen férfiak márkás italokat, illetve parfümöket tulajdonítottak el, melyeket a táskájukba rejtettek, és fizetés nélkül távoztak a helyszínről – őket nem sikerült az ajtó bezárásával megállítani.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek