Kiszenvedett győzelemmel ünnepelheti a DVTK a 113. születésnapját

Megosztás

A Tiszakécskét sikerült egyetlen góllal legyűrni hazai pályán, tizenegyesből. Ugyanakkor a hazaiaknak számos más lehetősége is adódott a gólszerzésre, de ezek mind kimaradtak, a győzelem nem forgott veszélyben.

Az első félidőben Lukács Dániel büntetőből szerezte meg a vezetést, majd a folytatásban sem forgott veszélyben a győzelem, de újabb gólt már nem sikerült lőni.

Merkantil Bank Liga 22. forduló

Diósgyőri VTK – Tiszakécskei LC 1-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 1767 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Horváth Róbert, Kovács Gábor).
DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Medgyes Sinan – Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos – Könyves Norbert, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Tiszakécske: Antal Botond – Balázs Benjámin, Végső Előd, Oláh Máté, Máté Zsolt, Farkas András – Zamostny Balázs, Szekér Ádám, Kiss Norbert, Biben Barnabás – Vachtler Csaba. Vezetőedző: Klausz László.

Csere: Biben Barnabás helyett Gyurján Bence, Vachtler Csaba helyett Winkler András és Zamostny Balázs helyett Vólent Roland az 59., Könyves Norbert helyett Jurek Gábor és Bertus Lajos helyett Cseke Benjámin a 66., Farkas András helyett Geiger Norbert és Szekér Ádám helyett Erdei Carlo a 75. percben.
Sárga lap: Kiss Norbert az 57. percben.
Gólszerző: Lukács Dániel (1-0, 11-esből) a 34. percben. (Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek