Rendőrök csábították el a városi tévé műsorvezetőjét

Megosztás

“Jó volt veled dolgozni Dorci! Kívánom hogy érezd jól magad az új munkádban is! Színt hoztál a tv-be, amiből egy kicsi itt marad velünk!” – búcsúztatta egyik operatőr munkatársa riporter kolléganőjét a napokban a Facebookon. A sokak által kedvelt Mag Dóra éveken keresztül a Miskolc TV híradósaként volt ismert, február elejétől azonban a rendőrség sajtóosztályán folytatja.

A műsorvezetőt korábban sokan a miskolci Rádió M hírolvasójaként ismerték, míg 2019 végén a városi médiaközpont újonnan kinevezett vezetője, az azóta már szintén távozó Varga Zoltán le nem igazolta a helyi televízióhoz. A fiatal hölgy hamar közkedveltté vált a megyeszékhely képernyőkedvelő lakóinak körében, és méltó társa tudott lenni annak a Spilman Nórának, aki már több éve gyűjtötte a stúdiós és terepi tapasztalatokat.

Dóra és Nóra egy tavalyi reklámon. Idén már csak a rendőrségi sajtótájékoztatókon tudnak együtt dolgozni

Tavaly februárban aztán új feladatott kapott a riporter a munkaadójától: a Miskolc Televízióban elindított rendőrségi magazin műsorvezetőjeként kellett dolgoznia, amely az egyenruhások hivatásával, az érdekesebb helyi esetekkel foglalkozott. A munka annyira jól ment Dórának, hogy április 29-én, a Rendőrnap alkalmából már komoly elismerést is nyert:

Dr. Kiss Attila vezérőrnagy a testület munkáját a leginkább tárgyszerűen, magas szakmai színvonalon és hitelesen bemutató médiapartner, Mag Dóra szerkesztő-riporter részére Aszaly Antal díjat adományozott. 

Úgy tűnik, innen már csak pár hónapnak kellett eltelnie, hogy felgyorsuljanak az események a tévés újságíró körül: nyáron férjhez ment, majd pár nappal ezelőtt átigazolt a rendőrséghez.

A nem mindennapi munkahelyváltás kapcsán megkerestük a műsorvezetőt, de nem válaszolt az üzenetünkre.

Amikor egy város közkedvelt, csinos műsorvezetője munkahelyet vált, az kicsit olyan, mint amikor a színházból máshová szerződik az ünnepelt primadonna. Mag Dóra tavaly februárban még csak egyeztetett Janasóczki Attila szóvivővel, mostantól a beosztottjaként dolgozik

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek