Nem lesz könnyű: négy hónapig tartó útzár kezdődik Miskolcon

Megosztás

A lezárások jövő hétfőn kezdődnek, a munkálatok pedig a tervek szerint négy hónapon át tartanak. Rengeteg türelemre lesz szükség, leginkább a járművezetőktől, a Dayka-átkötéssel kapcsolatos átépítések miatt.

Négy hónapra lezárják az átmenő forgalom elől a Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás bontási és építési munkálatai miatt a Meggyesalja utca – Reményi Ede utca – Rácz György utca közötti útszakaszt.

Ez alatt az időszak alatt a területre a mentőkön, a tűzoltókon, illetve a szemétszállítást végző járműveken kívül kizárólag az ott lakók hajthatnak majd be a közútkezelő által kiadott hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően.

A lezárás február 6-tól lép életbe, a korlátozás ideje alatt a környéken torlódásokra kell számítani. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A lezárás időszaka alatt a kivitelező kéri az autósok szíves türelmét és megértését, illetve azt, hogy a terület környékén közlekedjenek fokozott óvatossággal – írja a Városháza közleménye.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek