Megrontotta mindhárom kiskorú nevelt lányát a kelet-magyarországi férfi

Megosztás

Pornót is próbált mutogatni nekik a telefonjukon, majd jó két éven át szexuálisan zaklatta a nyolc-tízéves kislányokat. Igyekezett rávenni őket, hogy titokban tartsák a történteket, de végül csak kibukott.

Egy dél-hevesi faluban családon belül, hosszabb időn át követett el súlyos bűncselekményeket egy mostohaapa: szexuálisan zaklatta nevelt lányait, majd titkolózást kért tőlük. Az ügyben most történt vádemelés, írja a helyi főügyészség közleménye.

A férfi 20 évesen, 2018-ban került kapcsolatba azzal az egyedülálló nővel, akinek akkorra már három lánya volt, köztük egy ikerpár. A férfi és a nő össze is költöztek, ekkor az ikrek hétévesek, a nővérük pedig tízéves volt. A gyerekek régebb óta ismerték nevelőapjukat, a család közösen egy parasztházba költözött össze, ahol a kislányok külön szobában aludtak egy kihúzható kanapén.

A férfi 2020 tavaszán kezdte zaklatni a lányokat, először a ház konyhájában, majd a padláson molesztálta a nagyobbik lányt, akit egyre gyakrabban rontott meg amellett, hogy a telefonján is pornófilmeket próbált megnézetni vele. 2021 nyarától a férfi a ház legkülönbözőbb helyiségeiben az ikreket is megrontotta, eközben pedig azt kérte a lányoktól, hogy tartsák meg a történteket „az ő közös titkuknak”, megtiltotta, hogy beszéljenek bárkinek a történtekről.

A férfit a rendőrség tavaly márciusban vette őrizetbe, elrendelte letartóztatását. (via Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek