Új élet, új bútorok – adomány a szilveszteri tűzeset károsultjainak

Megosztás

Mi is beszámoltunk róla, hogy szilveszter éjjel tűz ütött ki egy miskolci tízemeletes panelház egyik harmadik emeleti lakásában.

A háromfős család egész életének munkája vált a lángok martalékává. Mindenkit megrázott az eset, de példás összefogásnak köszönhetően nem maradt fedél nélkül a szerencsétlenül járt família. A város szükséglakást biztosított a károsultaknak, akik megkapták a települési gyorstámogatást is.

Erika be is pakolt a hatalmas szekrénybe

A Balla Bútor Kft. is azonnal felajánlást tett és adományként, mintegy 2 millió forint értékben berendezte a család jelenlegi ideiglenes lakását, melyet a későbbiekben majd haza is tudnak vinni végleges otthonukba.

“Két dolog volt, ami először az eszembe jutott amikor hallottam a tragédiáról. Az egyik az, hogy itt történt Miskolcon. Szállítunk az egész országba, de itt dolgozunk, itt élünk, itt nevelkedtünk, ezért tennünk kell valamit. A másik pedig az, hogy ez tényleg egy olyan eset, amire nem gondol az ember, hogy megtörténhet, hatalmas tragédia ez és ilyenkor segíteni kell.” – nyilatkozta Balla Róbert ügyvezetőnk a Miskolc TV-nek.

A cég beszámolója szerint az édesanya, Erika, nem számított ekkora támogatásra.

Fotók: Balla Bútor Kft.

Kapcsolódó cikkek