A börtönkörülmények miatt panaszkodik a szervezett bűnözés és nemi erőszak miatt őrizetben levő influenszer

Megosztás

A szupergazdag testvérpár vagyonát fokozatosan elkobozzák, Andrew Tate viszont kinyilvánította, tele van csótánnyal és tetvekkel a börtöncellája.

A szervezett bűnözés és nemi erőszak vádja miatt őrizetben lévő nőgyűlölő influenszer, Andrew Tate a román börtönkörülményekről panaszkodott hírlevelében feliratkozóinak. Mint írta, a cellája sötét, csótányokkal, tetvekkel és ágyi poloskával fertőzött, Tate szerint ezzel „meg akarják törni”.

Az amerikai külügyminisztérium korábban bírálta a romániai börtönök „nem megfelelő higiéniai körülményeit” és a természetes fény hiányát. A kínzás és az embertelen vagy megalázó bánásmód vagy büntetés megelőzésével foglalkozó európai bizottság (CPT) 2022-es jelentése szerint négy különböző román börtönben több cellában csótányokat és penészt találtak, a matracok pedig ágyi poloskával fertőzöttek.

Tate azt ígérte rajongóinak, hogy napi leckéket küld majd „az igazságtalan bebörtönzésről” rajongóinak, és arra kéri őket, hogy mindig tartsanak vele. Szerinte az őrök egyébként ártatlannak tartják őt, és „csak a munkájukat végzik, etetniük kell a családjukat”. Azt írja, azzal lázad, hogy tisztelettel bánik mindenkivel maga körül, és nem tudják megtörni.

A nőgyűlölő influenszert december 30-án vették őrizetbe szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával, és február 27-ig biztosan őrizetben marad. Az amerikai–brit kick-bokszbajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer Tate-et és testvérét azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. Ezen kívül az elmúlt hetekben 3 nő vádolta Tate-et azzal, hogy megerőszakolta őt. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal. (Insider nyomán 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek