Egymillió forint gyűlt össze a Miskolci Nemzeti Színház javára

Megosztás

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az elszabadult energiaárak és az egész Európát sújtó gazdasági válság a Miskolci Színházat sem kímélték, ezért a Népkerti Vigadó és Söröző tulajdonosai, Dr. Barkóczi István és Dr. Barkócziné Kertész Kata jótékonysági vacsoraestet szerveztek a Miskolci Nemzeti Színház fennmaradásáért.

A december 27-ei rendezvényen minden lokálpatrióta, elhivatott színházrajongó hozzájárult a teátrum további működéséhez, így az est folyamán ötszázezer forint gyűlt össze a Miskolci Nemzeti Színház javára. Dr. Barkóczi István, a Népkerti Vigadó tulajdonosa, valamint a FUX Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója, további ötszázezer forinttal egészítette ki az est vacsorajegyeiből befolyt összeget, így 1 millió forint adománnyal zárult az est.

A jövőre 200. évfordulóját ünneplő színház köszöntésére Dr. Barkóczi István még egy rendkívüli felajánlást is tett a színház javára. A saját pincészetéből, a Barkland Pincészetből egyedi címkével ellátott 200 palack bort ajándékoz a teátrum részére.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek