Két év szünet után ismét megrendeznék a Városi Bált Putnokon

Megosztás

A Putnok Városért Egyesület az önkormányzattal szorosan együttműködő civil szervezet, ami a mögöttük hagyott két és fél évtizedben számos értéket hozott létre. Rendkívül aktívan vettek és vesznek részt a gömöri város mindennapjaiban, a közterületi fejlesztések mellett pedig egyéb fontos adományozásokban is. Az elmúlt időszakot a világban tapasztalható ismert gondok nehezítették meg Putnokon is, ennek ellenére a PVE megőrizte meghatározó szerepét.

– Sajnos már második éve maradt el a Város Bál, amelynek a bevétele természetesen nagyon fontos annak érdekében, hogy a meghatározott céljainkat megvalósítsuk. Emellett pedig a közösség is várja, hiszen összekovácsolja a lakosságot – fogalmazott az eseménnyel kapcsolatban Jeddi József, a Putnok Városért Egyesület elnöke. – Éppen ezért bízunk benne, hogy 2023-ban már semmi akadálya nem lesz annak, hogy megrendezzük a februári eseményt. A támogatandó cél egyelőre még nincs megjelölve, ezt majd a tagság dönti el egy vezetőségi ülésen.

A Putnok Városért Egyesület tagsága jelentős létszám, mert nagyjából százan vesznek részt a civil szervezet mindennapi életében. Idén tisztújító közgyűlést is tartottak, amelyen újabb öt évre választották meg elnöknek Jeddi Józsefet. A közös munka azonban alapvetés, hiszen csak így lehet elérni azokat a fejlesztéseket, amelyeket a putnokiak meghatároznak. Korábban a PVE munkájának köszönhetően telepítettek külterületi kondiparkot és világító lámpatesteket is. Emellett azonban nehéz sorsú embereket és jótékonysági kezdeményezéseket is támogattak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek