Odafigyeléssel mentettek meg egy fiatalt Mezőkövesden

Megosztás

Jó eséllyel a kihűlés várt volna a fiatalemberre, ám szerencsére az állampolgárok nem maradtak közönyösek és segítséget hívtak.

Az odafigyelés mentette meg voltaképpen annak a mezőkövesdi fiatalembernek az életét, akit lakossági jelzés alapján a rendőrök vittek haza a hajnali órákban, ezzel megmentve őt a kihűléstől, számolt be róla a police.hu.

Tájékoztatásuk szerint bejelentés érkezett 2022. december 17-én hajnali négy óra előtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Mezőkövesden, az Egri úton egy hiányos öltözetű, zavartnak tűnő fiatalember az út szélén integet az arra haladó járműveknek. A bejelentést követően a rendőrök a férfit, annak hiányos öltözete miatt, a kihűlést megelőzve a járőrautóba ültették.

Az időközben beszerzett információk alapján a 18 éves fiatalembert már kereste a családja, és nem sokkal korábban bejelentést tettek a 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számon is. Miután az információk összeértek, a férfit a rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazaszállították aggódó családjához. (Mezőkövesd képekben)

Kapcsolódó cikkek