Meglopta kuncsaftját egy borsodi nő

Megosztás

A Tiszaújvárosi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a nőnek az ügyében, aki egy internetes oldalon hirdette magát szexuális szolgáltatást kínálva. A hirdetésre jelentkezett egy férfi, a későbbi sértett.

Találkozót beszéltek meg a férfi tiszaújvárosi lakására 2021. december 24-én estére. Megállapodásuk szerint a nő ott töltötte volna az éjszakát 150.000 forint és útiköltsége megtérítése ellenében. A sértett ennek megfelelően átadta a pénzt, étellel-itallal kínálta a vádlottat, de a légyottra késő estig nem került sor.

Ekkor a nő felajánlotta, hogy további 75.000 forint ellenében a barátnőjétől is igénybe vehet szexuális szolgáltatást. Ezt a sértett elfogadta, ezért egy közeli bankautomatához mentek, a levett összeget a férfi azonban nem adta át. A vádlott ekkor elment telefonálni, de valójában a 150.000 forinttal együtt ismeretlen helyre távozott és a sértett számára elérhetetlenné vált.

A bíróság a nővel szemben csalás vétsége miatt miatt 200 óra közérdekű munka büntetést szabott ki, valamint 150.000 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el.

A büntetővégzés jogerős – közölte a Miskolci Törvényszék.

Kapcsolódó cikkek