Bezárult a kör, az “ellenzéki ATV” volt műsorvezetője a közmédiához került igazgatónak

Megosztás

Ezek után sok minden világosabbá válik az elmúlt hetek történéseiből. Még a távozása napján is teljesen más dolgokat mondott Kárász Róbert, hogy mihez szeretne kezdeni a kilépés után. ATV-ből hirtelen MTVA, méghozzá igazgatói pozícióban? A többit a fantáziánkra bízhatjuk.

Kárász Róbert az MTVA egyik új igazgatójaként igazol a közmédiához, ahol kreatív vezető lesz, írta a Blikk. A Media1-nek nyilatkozó névtelenséget kérő forrás megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy az ATV néhány hete távozó műsorvezetője egészen pontosan kreatívigazgatói feladatkört kapott, méghozzá 2022. december 1-jétől. Kárász Róbertet telefonon hívtuk a hírrel kapcsolatban. Azt írta, hogy SMS-ben keressük, majd miután ez megtörtént, azt válaszolta, hogy köszöni a megkeresést, nem nyilatkozik. A műsorvezető egy hete Instagramon „adásszünetet” jelentett be, ami így kérészéletűnek bizonyulhat.

Kárász még októberben jelentette be, hogy távozik az ATV-től, ahol a reggeli műsor egyik műsorvezetője volt. Először arról szóltak a hírek, hogy közös megegyezéssel válnak meg egymástól, így Kárász november végéig képernyőn marad.

Majd november 4-én jött a kínos eset, amikor az ATV egy stúdióba rakta Baranyi Krisztinát és a Pesti Srácok munkatársát. Baranyi, aki korábban nyilvánosan megfogadta, hogy propagandalapnak soha nem fog nyilatkozni, csak az adásban tudta meg, hogy ki lesz az egyik újságíró, aki kérdezni fogja,

így a politikus élő adásban újból közölte, hogy nem válaszol.

Kárász Róbert októberben azt mondta, hogy igazából számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb, ezért a jövőben a Premier Kultcaféra és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványra akar koncentrálni. A koncentráció ezek szerint megtörtént, most jöhet az MTVA kreatívigazgatói állása. (via Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek