Új korszak köszöntött be a céges ajándékozásban

Megosztás

A céges ajándékozásnak hosszú története és hagyományai vannak, azonban napjainkban átalakulóban vannak a szokások. A karácsony továbbra is a legáltalánosabban elfogadott alkalom, azonban az ajándékok fajtája és minősége lényeges átalakuláson ment keresztül.

A céges ajándékokról még ma is sokaknak a céglogóval bőségesen ellátott repiajándékok ugranak be, illetve az ötlettelen, olcsó ital-toll párosítások. Szerencsére ez ma már ciki, így mind többen keresik a prémium minőségű termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat. Mi van egy modern céges ajándékcsomagban? Ennek jártunk utána.

Milyen a jó céges ajándék?

A legjobb céges ajándékok maradandó benyomást hagynak, és segítenek erős, hűséges üzleti kapcsolatokat kialakítani. Az ajándékkosarak, -csomagok nagyszerűek lehetnek, amennyiben átgondoltan választasz tökéletes céges ajándékokat ízlés és költségvetés tekintetében. A Bellio kínálatából ezt könnyedén megvalósíthatod.

Nagyon sok nagyszerű céges ajándékötlet létezik. Maradhatsz a hagyományosnál, választhatsz minőségi összeállítást, amely finomságokat és esetleg technikai kütyüt, kézműves kozmetikumot tartalmaz, de küldhetsz régi ügyfeleidnek akár egy szórakoztató élményt is. Hogy melyik megoldás lesz a befutó, azt az üzleti kapcsolat milyensége, a büdzséd és a kreativitásod határozza meg.

Prémium ajándékcsomagok az ügyfeleknek

Az ajándékcsomagok népszerű választásnak bizonyulnak, mert olyan könnyű jól eltalálni a belevalókat, mindössze az egyes termékek minőségére kell figyelni. Csakis prémium színvonalú finomságokat, italokat, irodaszereket, szépségápolási termékeket érdemes választani, ugyanis az általad adott ajándék téged, illetve a cégedet minősíti. Kedveltek a helyi termelőktől, manufaktúrákból származó kézműves termékek.

Az előre elkészített összeállításokat gyorsan kiválaszthatod, hiszen a Bellio-nál a trendeknek, szokásoknak megfelelően válogatták össze a legjobb minőségű belevalókat. Sokan kedvelik a személyre szabható ajándékcsomagokat is, amelyekhez némi ötletelés, illetve a megajándékozott fél ízlésének ismerete szükséges.

Milyen egy modern céges ajándék?

Napjainkban a környezettudatosság előtérbe kerülésével mind többen hordanak magukkal saját palackot, így egy szép és tartós kivitelű termosszal sokaknak örömet szerezhetsz, de ugyanilyen kedveltek az ünnepi mintás vagy egyedi kinézetű bögrék, kávéscsészék is. Egy diszkrét céglogót nyugodtan elhelyezhetsz rajtuk, azok még inkább erősítik az ajándék megjegyezhetőségét.

Kapósak azok az összeállítások is, amelyek egy különlegesebb italt és ízben hozzáillő édességet vagy egyéb ínyencséget tartalmaznak, esetleg életérzést tükröznek.

Amennyiben több, együtt dolgozó munkatársnak választanál ajándékot, óriás ajándékcsomagok is a rendelkezésedre állnak, amelyek számtalan, megosztható finomságot tartalmaznak, hogy senki ne maradjon ki a jóból. 

A csomagolással és egyedi üdvözlőkártyával személyre szabhatod a csomagot, így még inkább kiemelheted vele a mondandódat.

Kapcsolódó cikkek