Milyen költöztető partner kell egy profi költöztetéshez?

Megosztás

Ahhoz, hogy a költöztetés minden mozzanata jól megtervezett és tökéletesen kivitelezett legyen, egy igen stabilan működő, professzionális cégre van szükség. Aki szeretné a bútorait az egyik lakásból a másikba átvitetni, az általában nem lát bele, hogy mennyi mindennek kell jól működnie ahhoz, hogy minden a helyén legyen, és gördülékeny legyen az egész folyamat. Nézzünk egy kicsit a kulisszák mögé!

A profi költöztetés alapja a megfelelő partner kiválasztása

Mondhatni minden azon áll vagy bukik, hogy kivel fogjuk elszállíttatni a vagyontárgyainkat. Ha rosszul döntünk, azt nagyon megbánhatjuk, mert sokkal többe kerülhet a művelet, mint gondoltuk, és még a bútoraink sem feltétlenül lesznek teljes biztonságban.

Ezzel szemben, ha a költöztetés profi volt, lehet bele sem gondolunk, hogy miért volt az. Pedig biztosak lehetünk benne, hogy épp azért, mert jó partnert választottunk a feladatra.

Azon vállalkozó kedvű fuvarozók kiszűrése nagyon fontos, akik csak a pénztárcánk tartalmára utaznak. Messziről kerüljük el az olyanokat, akik például folyamatosan ködösítenek, és nem hajlandóak konkrétumokról beszélni. Tipikusan ilyenek, akik folyamatosan azt mondják, hogy mindent megoldanak, és olcsó lesz, ne aggódjunk. De azokban sem szabad megbíznunk, akik nem hajlandóak semmit, még az árajánlatot sem írásban megküldeni. Inkább keressünk más (megbízható) költöztetőt!

Felszerelt telephely, megbízható járművek

A minőségi szolgáltatáshoz szüksége van a cégnek egy megfelelően felszerelt telephelyre. Ott nemcsak a teherautókat tudják biztonságosan tárolni, de a csomagolóanyagokat és az anyagmozgatáshoz használt kiegészítőket is. Emellett itt kaphat helyet a műhely és az iroda is, melyek szintén fontos szerepet töltenek be egy kiváló költöztető cégnél.

Az irodában folyhatnak az ügyfélszolgálati, marketing, pénzügyi, HR, stratégiai, anyagbeszerzési és fuvarszervezési folyamatok. Innen irányítják a vállalatot, itt határozza meg a menedzsment a fő irányt. Itt történik meg a munkavállalók képzésének előkészítése és maga a képzés is, valamint innen szolgálják ki az ügyfelek bejövő hívásait. Emellett itt kezelik a kimenő és bejövő számlákat, valamint a teherautók és a csapatok koordinálása is itt valósul meg.

A járművek állapotának folyamatos monitorozása szintén a telephelyen történhet, annak műhely részében. Erre egy profi, több teherautóval rendelkező megbízható cégnek szüksége lesz előbb-utóbb.

Tudás, tapasztalat, rutin

Ha egy költöztető cég szinte csak beugrós alkalmazottakkal végzi a költöztetést, akkor ott soha sem lesz meg az a rutin, amire szükség lenne. Ellenben az olyan kiváló cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, fix munkatársakkal dolgozik. Így mindenki können megszerzi a kellő tapasztalatot, és meglesz a rutin is minden munkatársnál. Ha pedig ezt egy kiváló betanítással ötvözik, akkor az újonnan csatlakozó munkavállalók is könnyen felveszik a ritmust.

Egy profi költöztetéshez olyan partnerre van szükségünk, aki megfelel a fent leírtaknak.

Kapcsolódó cikkek