Totális lett az üzemanyagkáosz, sok helyen rendőrök irányítják a forgalmat – videó

Megosztás

Amint valaki fülest kap, hogy egy benzinkúthoz 95-ös, vagy dízel, netán mindkettő érkezett, azonnal körbeér a hír és kialakulnak a kígyózó sorok. Rengeteg üzemanyagtöltő-állomáson van részben, vagy teljes egészében hiány. Ezt már nehéz lesz álhírnek nevezni, innentől valószínűleg jön a “brüsszeli szankciós” lemez.

Hosszú sorok kígyóznak az üzemanyaghiány miatt, és ez balesetveszélyes helyzeteket okozhat.

„Miután a »benzinhelyzet« miatt egyre gyakrabban alakulnak ki balesetveszélyes szituációk a benzinkutak környékén, kértem a II. kerület városrendészetét, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki” – közölte a II. kerület polgármestere kedden a Facebookon.

Örsi Gergely szerint a Hűvösvölgyi út–Nagykovácsi utca elágazásnál a városrendészek és a rendőrség forgalomirányítása csökkentette a kialakult torlódás mértékét.

Üzemanyagra várakozók a Vác-alsóvárosi MOL kútnál

Olvasónk felvétele. Telex.hu – Csak tőled függ! * Telex: https://telex.hu/ * Telex támogatás: https://tamogatas.telex.hu/ * Facebook: https://www.facebook.com/telexhu/ * Instagram: https://www.instagram.com/telexponthu/ * TikTok: https://www.tiktok.com/@telex.hu * Telex Shop: https://shop.telex.hu/

A váci helyzet

Vácott sem volt ma jobb a helyzet:

„Üzemanyag érkezett délelőtt a Vác-alsóvárosi MOL kútra” – írja a Telex olvasója. Hogy bizonyítsa, nem a levegőbe beszél, és igenis, tényleg, valóban akad benzinkút, ahol lehet tankolni, egy videót is mellékelt a leveléhez.

A felvétel alapján egyértelmű, hogy:

  1. A Vác-alsóvárosi Mol kúton valóban van/volt kedd reggel (valamilyen) üzemanyag,
  2. ennek ellenére sajnos nem érdemes autóba pattanni, és az utolsó csepp benzinünket arra pazarolni, hogy Vácra siessünk utánpótlásért, ugyanis – mint olvasónk írja, és a videó is alátámasztja – „több száz autó sorakozik a környéken, a 2-es főúton is nehézkes emiatt a közlekedés”.

Kapcsolódó cikkek