Csak most válik világossá, mekkora nagy a gond a Baráthegyi Majorságnál

Megosztás

A kigazdálkodhatatlan rezsi miatt már történt ideiglenes bezárás a majorságban, de sajnos könnyen elképzelhető, hogy végül el kell küldeniük a lakókat és a dolgozókat.

A részletekbe a 444.hu ásta bele magát.

A Szimbiózis Alapítvány Baráthegyi Majorságában nemcsak lakhatást biztosítanak a fogyatékossággal élő embereknek, de munkát is adnak nekik, és terápiával, nappali ellátással, szállítással, mindenféle programokkal segítik a családokat, amelyeknek fogyatékossággal élő gyerekük van.

A magas rezsiárak miatt viszont bajba kerültek, mert civil szervezetek által fenntartott szociális intézményekre nem vonatkozik a rezsitámogatás.

Most mindent eladnak és megtesznek azért, hogy a majorság megmaradhasson, de fennáll a veszélye, hogy el kell küldeniük a lakókat és a dolgozókat.

No Title

A miskolci Baráthegyi Majorsága otthont és munkát ad a fogyatékossággal élő embereknek, de a majorságot működtető alapítványra nem vonatkozik a rezsitámogatás, ezért veszélybe került a működés. Szabad sajtó nélkül nincs demokrácia. Nélküled nincs szabad sajtó. Csatlakozz te is a 444 Körhöz: https://kor.444.hu/ Könyvek és magazinok: https://kor.444.hu/shop/ https://www.444.hu/ https://www.facebook.com/444.hu/ https://www.instagram.com/negynegynegy/

Kapcsolódó cikkek