Az autószerelő műhelyek elengedhetetlen kellékei

Megosztás

A műhelyfelszerelés egy egészen külön kategóriát képvisel, hiszen ezen termékek között ugyan nem kifejezetten a szerszámokat és szerszámgépeket találjuk, mégis olyan eszközök ezek, amelyek nélkül nehezen lehetne elképzelni, hogy gördülékenyen megvalósulna a munka.

Nélkülözhetetlen eszközök nemcsak a műhelybe!

Az Elefántszerszám.hu Webáruház műhelyfelszerelései között az autószerelők is megtalálják az összes elengedhetetlen és a professzionális szakmai munkához szükséges kelléket és eszközt, amelyek támogatják a munkavégzést. 

Természetesen nemcsak nekik lehetnek hasznosak ezek a termékek, hiszen akkor is jól jönnek, ha időnként otthon is szeretnénk bíbelődni a járgánnyal, illetve vannak a karbantartásnak olyan feladatai, amit mi magunk szoktunk kivitelezni. Például egy autóba tervezett védőhuzatkészlet praktikus egyes tisztítási munkák során is, főleg, ha komolyan és alaposan dolgozunk, illetve olyan vegyszereket is használunk közben, amelynek nem szabad minden felülettel érintkeznie.

Professzionális felszerelés – gördülékeny munkavégzés

Amikor minden komfortosan, s a szükséges időben, az igények szerint rendelkezésre áll, akkor azt mondhatjuk, hogy minden adott ahhoz, hogy flottul, olajozottan valósuljanak meg az egyes munkafolyamatok. 

Az olyan kellékek, mint például a könnyen tisztítható, műbőr felülettel rendelkező, összehajtható, fejtámlával és hordfülekkel is rendelkező BGS Technic szerelőágy kényelmesebbé teszik a munkavégzést. A különböző térdeplőkkel is elkerülhetjük például a lábak zsibbadását vagy az ízületi fájdalmakat, így kitartóbban tarthatjuk a testhelyzetünket, és gyorsabban végezhetünk.

A mágneses tálak, mágneses szerszámtartók és polcok, különböző mágneses tartók, például dugófejekhez vagy a mágneses hegesztőtartószett szintén hasznosak, ha azt szeretnénk, hogy mindig minden a helyén legyen, és semmi ne vesszen el. 

Egy profi műhelyben egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy szanaszét heverjenek a munkához szükséges eszközök, szerszámok és kiegészítők, s természetesen arra is figyelni kell, hogy az apró alkatrészek és tartozékok sem keveredhetnek el. Ezek a tartók akár az otthoni szerszámok praktikus elrendezéshez és az egyszerűbb feladatok során is rendkívül hasznosnak bizonyulnak.

Mi minden kellhet még?

Az autószerelő műhelyből nem hiányozhat az ipari kerék, a sarokcsiszoló állvány, az üzemanyagpumpa, a gázolaj- és az olajszivattyú, a betöltőkanna, a festékszóró, valamint a mosópisztoly, az automata kábeldob, illetve a kerékfúvató-pisztoly nyomásmérővel.

Praktikus kiegészítő a fejpántos nagyító LED lámpával, a görgős szállítólap és a kerekes szék is, ami még a szerszámok és a szükséges eszközök tárolására is alkalmas, hogy minden a kezed ügyében legyen. Mindezt, és még ennél sokkal többet is megtalálsz az Elefántszerszám.hu Webáruházban!

Kapcsolódó cikkek