Modern implantológia csontpótlásos procedúra nélkül

Megosztás

A csontpótlásos eljárás egy összetett, költséges, hosszabb ideig tartó beavatkozás, mely nem minden esetben lehetséges. Sokan egészségügyi okokból nem vágnak bele. A jó hír azonban, hogy létezik megoldás mindazok számára is, akik nem rendelkeznek elegendő csontszövettel.

Speciális implantációs megoldás

Azoknak, akiknek minden fogát el kell távolítani, vagy teljesen fogatlanok és már nincs elegendő csontjuk, de számukra valamiért nem javasolt a csontpótlás: létezik egy ideális megoldás. Ez pedig nem más, mint a Halász Klinika all-on-4 eljárása. Ennél a beavatkozásnál állcsontonként 4 db speciális implantátum által 12 tagú fix hidat helyeznek be, ezáltal költséghatékonyabban helyreállítható a fogatlan állapot. A magabiztos, önfeledt mosoly újra elérhetővé válik.
Azonnal terhelhető implantátumok révén elkerülhető az állcsont degradálódása.

Az all-on-4 fogpótlások terén igen bőséges a kínálat. Az alsó állcsont érintettsége esetén közel 100%, hogy nem lesz szükség csontpótlásos procedúrára. A klinikán élen járnak az implantológiai eljárásokban, érdemes igénybe venni a specialisták segítségét.

Az all-on-4 beavatkozás előnyei

A teljesen fogatlanság 12 fix foggal, mindössze 4 db implantátum segítségével helyreállítható,. Költséghatékony és gyors; ideális azoknak is, akik nem szeretnének csontpótlásos kezelést. Az alsó állcsontnál közel 100%, hogy nem lesz szükség csontpótlásra. Az azonnali implantátumok megterhelhetők rögzített ideiglenes híddal, így elkerülhető az állcsont leépülése. Az eredmény esztétikus, mely tartós gondtalanságot kínál.

A legnagyobb érv, amely mellette szól, hogy akár egy nap alatt elkészülhet egy fix fog, így végre eldobható a protézis.
Miért is ne választanánk a költséghatékonyabb, csontpótlás nélküli megoldást? A teljes fogatlanság rehabilitációja profi szakemberek által történik, ahol speciális szaktudás és sokéves tapasztalat birtokában a legjobb eredményeket garantálják. 99%-os sikerességet és 10 év garanciát kínálnak.

Tartós fogpótlások szakértői csapattal

A Halász Klinika All-on-4 fogbeültetése egyedülálló technológia, több száz fogatlan állapot rehabilitációja révén kellő rutin és szaktudás birtokában a legjobb specialisták végzik a kezeléseket.

Tartósságot, esztétikus, szép eredményt garantálnak, mellyel újra magabiztosan, önfeledten mosolyoghatunk!

A csontpótlásmentes, különleges implantológiai eljárásnak köszönhetően egyre többen kapnak lehetőséget egy új életre. Egy vidám, önbizalommal teli életre.

Kapcsolódó cikkek