A halál torkából tért vissza a sárospataki vasútállomáson áramütést szenvedett és megégett fiú – videó

Megosztás

A tragikus balesetet túlélő Soma a Tényeknek nyilatkozott a rehabilitáció közben.

Mint arról mi is írtunk, áprilisban egy 16 éves fiú a sárospataki vasútállomáson felmászott egy tehervagon tetejére, hogy fényképet készítsen, de a felsővezetékben lévő magasfeszültség áthúzott rajta. A jelenlévő 15 éves barátja megpróbált segíteni, de ő is súlyosan megsérült.

A két fiú közül az először a vagon tetejére felmászó Áron az eset után tíz nappal belehalt a sérüléseibe. A balesetet túlélő Soma most a Tényekben szólalt meg szüleivel együtt, és mesélte a történteket, illetve, hogy azóta mi történt vele – írja a boon.hu.

A fiatal fiú súlyosan megégett, amikor a 25 ezer voltos feszültség áthúzott rajta, ráadásul mivel leesett a vagon tetejéről, eltört a lába és a koponyája is. Szülei szerint két hónapig volt élet és halál között, csodával határos, hogy életben maradt.

A tizédzsert eddig eddig tízszer operálták meg és a nap 24 órájában kompressziós ruhát kell hordania, testének több, mint 50 százaléka megégett, a bal fülét elveszítette. A törött lábát nem lehetett gipszelni, így a csontok nem jól forrtak össze, ezért a járással még vannak gondjai – ráadásul a balesetben komoly izom- és idegsérüléseket is szenvedett.

Az alábbiakban nézhető a Tények teljes riportja:

via Tények, boon.hu

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek