Friss információk a tragikus motoros balesetről – videóval

Megosztás

Hétfőn mi is beszámoltunk a tragédiával végződő motoros balesetről,amely az M30-as autópálya 24-es kilométerénél történt, most új információk jutottak szerkesztőségünk birtokába.

Értesüléseink szerint a baleset áldozata K. Csaba, egy BMW motorkerékpárral hajtott az autópályán, amikor elveszítette uralmát a jármű felett és nagy sebességgel a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset olyan súlyos volt, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni a férfi életét. 

Az interneten kering egy videofelvétel is, amelyen maga a baleset látható. A képsorokból megállapítható, hogy a motoros hosszú métereken keresztül sodródott a szalagkorlát mentén, annak feltehetően többször is nekicsapódva, végül a jármű kigyulladva állt meg az úttest jobb oldalán. Az is kiderül az anyagból, hogy a balesetnek más érintettje nem volt.

A videót itt tekinthetik meg: 

Az M30-as autópálya ezen szakasza gyakran hangos a csúcssebességgel, esetenként 200 km/h feletti tempóban száguldó motorosok teszteléseitől, sőt a környéken már nem először történt tragikus baleset kétkerekű járművel. A lehajtó  kistokaji körforgalmánál és az Auchanhoz közeli vasúti felüljárónál is található olyan emlékhely, amely életét vesztett motorosnak készült.

Az autópálya miskolci lehajtójához közel egyébként nemrégiben egy másik tragédia is történt, amelyről szintén tudósítottunk: egy kamion a rakományát a leállósávban igazgató munkást sodort el, aki a helyszínen belehalt a balesetbe. 

Kapcsolódó cikkek