Ne vezessünk megszokásból: súlyos sérüléssel járó karambol, mert a sofőr nem tudott egy új körforgalomról

Megosztás

Az eset Debrecen környékén történt, a sofőr elismerte, korábban sokszor járt ezen az úton, de megszokásból vezetve nem is vette észre, hogy egy korábban nem létező körforgalomhoz érkezett. Ő és utasa is súlyosan megsérült, az autó pedig totálkáros lett.

Egy személyautó csapódott a fák közé a 48-as számú főúton, a Pallagi út kereszteződésénél. A sofőr és utasa is súlyos sérüléseket szenvedtek.

Súlyos baleset történt vasárnap Hajdú-Bihar megyében, a 48-as számú főúton, a Pallagi út kereszteződésénél. Autójával a fák közé csapódott egy román állampolgárságú férfi, aki utasával együtt súlyos sérüléseket szenvedett: mindkettőjüket kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

rendőrségnek a 40 éves sofőr elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és egyúttal elmondta, hogy megszokásból vezetett, és az utolsó debreceni látogatásakor még nem volt a Pallagi út kereszteződésénél körforgalom, ez lepte meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság a férfival szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Csúnya csattanás lett a figyelmetlenség eredménye

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek