Bulgárföldön megnyitott az új McDonald’s

Megosztás

Egyelőre vegyes a fogadtatása az új miskolci “mekinek”, sokan hiányolják a Kiss János által a kampányban beígért bevásárlóközpontot is, de abban az ügyben egy kapavágás sem történt azóta.

Megszokhattuk már, hogy van a kampány és aztán van a valóság, ami általában köszönőviszonyban sincs a korábbi ígéretekkel. Bulgárföldön megnyílt az új McDonald’s, de bevásárlóközpontnak híre-hamva sincs.

Ezzel a poszttal találkozhattunk egy miskolci Facebook-csoportban hétfő délután. A gyorsétterem valóban megnyitott és az autós részen kívül az étterembe beülve is elfogyaszthatjuk a rendelt ételt és italt.

Hogy hogyan reagáltak erre a miskolciak, a hozzászólásokból kirajzolódó vegyes képen át megtudhatjuk.

“Emberek nem kell örülni, de miért kell mindig a sok negatív komment?😧 Lett egy új meki, és? Aki szereti, egye nyugodtan, aki nem, meg nem. Miért kell egyből itt is a negatív hozzáállás?”

“Inkább lett volna egy normális Fitness terem, mint ez a sok hizlalda!!! 🙄

“… és a bevásárlóközpont is??? 🤔

“Azt lesheted! Én azt hittem hogy azt kezdték el, mert azt ígérték. Ehhez képest jól átalakult.”

“Dr. Kiss János kormánypárti képviselő urat kellene megkérdezni! Az ígérgetés az ment kampány idején…

“Jöhetnek a szuperhősök akik sose esznek itt , még soha be se mentek. Fogadni mernék hogy legalább 5 éve nincs tévéjük se és a KRESZ könyv is fejben van vagy 40 éve.”

“Érdekes, ha dohánybolt nyílik a környéken az senkit nem zavar, de a Meki mindenkinek szúrja a szemét, mert egészségtelen🤷🏼‍♂️

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek