Durva szabályszegés a dugóban a türelmetlen miskolci autóstól – videó

Megosztás

A Suzuki sofőrje úgy gondolta, az ő idejét ne rabolják holmi közlekedési fennakadással, az az ő autója elfér a járdán is. Közlekedési kultúra egyenesen Miskolcról.

Egy Suzukinak a sofőrje gondolta úgy, hogy bizony az ő ideje drágább a többiekénél és a gyalogjárdán folytatta útját a célja felé – olvasható a Bp-i Autósok Facebook-oldalán.

Ha valahol életveszélyes közlekedni bringával Budapesten, az a Kacsóh Pongrác úti felüljáró. Veszedelmesen kanyargós – emiatt nem jól belátható – egy hely ez. Amennyiben a nem éppen erősen kivilágított kerékpáros célja az életben maradás és A-ból B-be eljutás volt, akkor nem éppen a legjobb döntést hozta…

A felvétel második részében pedig már Miskolcon járunk, ahol egy Suzukinak a sofőrje gondolta úgy, hogy bizony az ő ideje drágább a többiekénél és a gyalogjárdán folytatta útját a célja felé. Szokás szerint mindkét esetet olvasóik fedélzeti kamerái rögzítették.

Két jármű, aminek semmi keresnivalója ott, ahol közlekedik

Mutatunk nektek egy bringát és egy autót. A közös bennük, hogy mindkettőt ott használták, ahol nagyon nem kellett volna. Ha valahol életveszélyes közlekedni bringával Budapesten, az a Kacsóh Pongrác úti felüljáró. Veszedelmesen kanyargós – emiatt nem jól belátható – egy hely ez.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek