A miskolci fideszes képviselő posztját ízekre szedték a városi csoportban

Megosztás

Bajusz Gábor, kormánypárti önkormányzati képviselő egy sérült miskolci hidat fotózgatott és küldött be a helyi Facebook-csoportba, ám a fegyver visszafelé sült el, a kommentelők alaposan kiosztották a Fidesz emberét.

Bajusz Gábor mindenféle kommentár nélkül küldte be a fotókat a csoportba, vélhetően azzal a céllal, hogy mutassa, milyen mértékben pusztul a város. A kommentelők döntő többsége azonban kicsit sem a városvezetés hibájának tudja be a hibákat, hanem tisztában vannak azzal, hogy a Fidesz milyen szinten kivérezteti az önkormányzatokat, semmire nincs már keret. Ahogy egyébként más városokban is ugyanez a helyzet, a Fidesz-KDNP folyamatosan csak elvon, kormányzati segítséget nem kapnak az önkormányzatok, Miskolc sem.

Amit azonban erre a posztra kapott a fideszes képviselő, azt nem tette zsebre. Ezekből mazsoláztunk néhányat:

“Bajusz úr! Ön azt hiszi, azért oldódnak meg a problémák, mert ön ezekben a drámai videóban azokat nyilvánosságra hozza? Elmondanám hogy nem! Akkor, amikor végre akad rájuk egy kis keret, a kormány által Miskolctól propagandára és választási csalásokra elvett milliárdokból, aminek a visszaszerzésében nem fáradoznak ennyire. Azt mikor hozza nyilvánosságra, hogy a fideszes önkormányzati és parlamenti képviselők lobbiztak a kormányuknál és Istencsászáruknál Miskolc érdekében? Látta tegnap a tüntetést?? Hamarosan fejükre fog borulni ez az egész kakis bili, amit 12 évek óta kavarnak..” (Erdei Sándor)

“Tipikus fityesz mentalitás! Fotózgatni, gyurcsányozni, fröcsögni azt tud! Mint miskolci képviselő, esetleg érdemi munkát végezni, hisz azért veszi fel a zsíros fizetést, az büdös??? 🤮🤮🤮

“Tudod mi a durva, kapod az oltásokat, a szenny posztod miatt… De senki nem tud ide értelmeset kommentelni a fajtádból, mert rájöttek, hogy nincs értelme, rommá loptátok az országot. Szánalmas ez a gyűlöletkeltő propaganda, amit Hollósyval együtt képviseltek, de sajnos már csak ebben vagytok profik, meg lopásban.”

“Tisztelt Képviselő úr! Kedves Gábor! Láthatóan nagyra értékelik a miskolciak jobbító szándékú fotóidat, de ha elfogadsz egy kéretlen jótanácsot, az ilyen problémákkal akár közvetlenül a választókerület önkormányzati képviselőjéhez is fordulhatsz, aki jelen esetben, ha nem tévedek, Dr. Nagy Ákos. Szerintem szívesen segít a megoldásban és remélhetőleg nem veszi rossz néven Tőled, hogy a közösségi média nyilvánossága előtt kritizáltad meg, jól dokumentált posztoddal.” (Szarka Dénes)

“Kedves Gábor! Reméljük, azért mutatja be, mert képviselői alapjából készül megjavíttatni. Köszönjük.”

“Te szerencsétlen, az pont a Nagy Ákos fityeszes körzete!”

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek