Vedd fel a harcot a vírusok ellen óvodákban is!

Megosztás

Minden kisgyerekes szülő rémálma a bölcsődei és az óvodai beszoktatás, amikor a gyermekük először kerül közösségbe. Amíg a kicsi bele nem szokik az új világba, addig szinte csak “sormintázva” tud az intézménybe járni: egy hét közösségben egészségesen, majd két hét betegeskedés otthon.

Ilyenkor természetesen vérzik a szülői szív a gyermekért, próbál neki mindent megadni, hogy mihamarabb felépüljön és megerősödjön, de vajon te gondolsz-e mindenre?

Párásítás és légtisztítás

Az OZONEGENERATOR.HU párásító-légmosó és Antiviral légtiszítító készülékei segítségével együttes erővel te is felveheted a küzdelmet a vírusokkal, a baktériumokkal, hogy minél tisztább és higiénikusabb levegőt lélegezz be, természetesen ügyelve a megfelelő páratartalomra is.

A párásítás elengedhetetlen része akár az otthoni, akár a munkahelyi, akár az óvodai létnek, ugyanis ha nagyon kiszárad  a nyálkahártya, akkor hajlamosabb lehetsz arra, hogy megfertőződj a vírusok által.

Gyerekek esetében kiemelten fontos lehet a párásítás, hiszen őket még jobban megviseli a száraz levegő. Ha további extrára vágysz, akkor a párásítóba illóolajokat is cseppenthetsz, amely még finom, kellemes illattal is megtölti az otthonodat.

Dolgozzon a gép helyetted a tiszta levegőért!

Ha visszatérünk egy kicsit az óvodára, ott aztán igazán szükség lenne légtisztításra. Természetesen az ózon is szóba kerül, mint komplex eljárás, persze csakis akkor bekapcsolva az ózongenerátort, amikor senki sem tartózkodik a helyiségekben. Tehát zárás előtt érdemes elindítani a készüléket. A kisgyermekek körében viszont az lenne a tökéletes, ha egész nap mehetne egy légtisztító, hogy fenntartható legyen a higiénikus, tiszta levegő. Éppen ezért az OZONEGENERATOR.HU szakértői erre az esetre is gondoltak ózonmentes készülékeikkel. Két technológia is rendelkezésünkre áll: 7 védelmi elemmel is ellátott Antiviral légtisztító és légmosó folyadék, amely a párásító készülékbe tölthető.

A légmosó folyadék pára formájában kerül a légtérbe, ezért a megalkotói különös gondot fordítottak arra, hogy semmi egészségre káros anyagot ne tartalmazzon, így alkohol, parabén, szulfátok és ásványi olajok nélkül kezeli a levegőt, hogy minél kevesebb kórokozó támadhassa meg a gyanútlan gyermekeket.

Akár az ózongenerátor, akár ózonmentes Antiviral légtisztító vagy légmosó-párásító használata erősen javallott az otthonokban is, hiszen a közösségből hazacipelt vírusokat valahogy hatástalanítani kell a levegőben vagy felületeken. A készülékek kiegészítik egymás hatását, persze külön-külön is óriási segítséget jelentenek. Az Antiviral légtisztítót és légmosó eljárást éjjel-nappal üzemeltetheted, folyamatosan segíthetnek neked a kiváló minőségű levegő megteremtésében. 

Ugye, jól hangzik? Ha nem szeretnél gyakran betegeskedni, akkor ideje gondolni az otthoni egészséges levegőre is!

Nem helyettesíti a takarítást!

Fontos azonban megjegyezni, hogy sem az ózongenerátor, sem a légtisztító vagy párásító nem helyettesíti a rendszeres takarítást, vagy szellőztetést. Az ózon a felület- és léghigiénia megteremtésében, a légtisztító és légmosó a tiszta, egészséges levegő fenntartásában lesz segítségedre.

Ha szeretnéd minél kevesebb betegséggel megúszni az őszi-téli nagy vírusszezont, akkor mindenképp ajánlott neked is mindent megtenni a léghigiéniáért és beszerezni egy ütős kombinációt a fent említett készülékekből!

Kapcsolódó cikkek