A DVTK is rezsit csökkentene, nem lesznek villanyfényes meccsek a szezonban Diósgyőrben

Megosztás

Több más klubhoz hasonlóan Miskolcon sem szeretne a klub felesleges többletkiadást az energiaválság idején a reflektorok felesleges használatával.

Több más klubhoz hasonlóan a DVTK is élni kíván a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége által szeptemberben elfogadott határozatban foglaltakkal, amely lehetőséget kínál arra, hogy a közüzemi díjak jelentős mértékű megemelkedése miatt a klubok kérvényezhessék a kezdési időpontok megváltoztatását. Kedvező döntés esetén már a vasárnapi DVTK – BMTE mérkőzés is hamarabb, 17 óra helyett 15 órakor kezdődhet – írja a Dvtk.eu.

A DVTK vezetése az Európában kialakult energiaválságra tekintettel úgy határozott, hogy kérvényezi, hogy a bajnokságból hátralévő egyes hazai mérkőzései kora esti időpont helyett kora délután kezdődjenek, hiszen a DVTK Stadion reflektorainak üzemeltetése jelentős többletköltséggel jár.

Kivételt képezhetnek a nagyobb szurkolói érdeklődésre számot tartó találkozók, illetve azok a mérkőzések, amelyeket az M4 Sport televízió közvetítésre kijelöl.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek