Szigorú hőellenőrzés az iskolákban, még a szellőztetés időtartamát is megszabták – videó

Megosztás

Nehogy túlfűtsék az eredetileg megengedetthez képest az épületet és a szellőztetést sem szabad túlzásba vinni.

Naponta kétszer ellenőrzik a radiátorokat egy pécsi gimnáziumban, a szellőztetés időtartamát is megszabták – számol be a szigorról az RTL Klub híradója.

Azt kéri a tankerület Pécsen, hogy 90-120 másodpercben maximalizálják a szellőztetést az iskolák és napi kétszer ellenőrizzék a termek hőmérsékletét. Budapesten egy műszaki szakiskolában pedig arról kaptak levelet a tanárok, hogy csak akkor használják a számítógépeket és a projektorokat, ha nagyon muszáj. A Kulturális Minisztériumtól annyit írtak, a szakképzési centrumok költségcsökkentő megoldásai helyi szinten eltérőek lehetnek.

Azt kéri a tankerület Pécsen, hogy 90-120 másodpercben maximalizálják a szellőztetést az iskolák és napi kétszer ellenőrizzék a termek hőmérsékletét. Budapesten egy műszaki szakiskolában pedig arról kaptak levelet a tanárok, hogy csak akkor használják a számítógépeket és a projektorokat, ha nagyon muszáj.

A Kulturális Minisztériumtól annyit írtak, a szakképzési centrumok költségcsökkentő megoldásai helyi szinten eltérőek lehetnek.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek