Vonat gázolt el egy embert Miskolc és Nyékládháza között

Megosztás

Hétfő hajnalban Miskolc és Nyékládháza között egy szerelvényvonat egy jól működő fény- és félsorompós vasúti átjáróban elgázolt egy embert. Emiatt a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok – tájékoztatott a Mávinform.

A Miskolc-Tiszai pályaudvarról a Keleti pályaudvarra 3:25-kor elindult személyvonatot (5009) Miskolcra visszahúzták. A helyszínelés idejére a vonatforgalom szervezését megkezdték. A MÁV-START pótlóbuszt rendelt az utasok elszállításához. A kora reggeli órákban késésekkel számoljanak az arra utazók.

Egy autóbusz Miskolcról Nyékládházáig, egy másik onnan Miskolcig szállítja vonatpótló járatként az utasokat. A Volánbusz menetrend szerinti járatain elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat a Miskolc-Tiszai-Nyékládháza, valamint Miskolc-Tiszai-Tiszaújváros közötti szakaszon.

Frissítés:

Miskolc és Nyékládháza között újraindult a vonatforgalom, a szerelvényfordulók miatt a menetrend csak késő délelőtt áll helyre a miskolci fővonalon, addig késésekre kell számítani.

A Volánbusz párhuzamos járatain 8 óráig fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket, reggel 8 óráig a helyközi buszjáratok betérnek Miskolcon a Tiszai pályaudvarhoz.

Forrás: Mávinform

Kapcsolódó cikkek