Látogatási tilalom van érvényben a miskolci kórház egyes részlegein

Megosztás

A felhalmozódott koronavírusos megbetegedések miatt rendelték el, a tilalom visszavonásig érvényes.

“Az utóbbi napokban bekövetkezett COVID megbetegedések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a II. Belgyógyászati Osztályának különböző részlegein – az ápoltak és a dolgozók egészségének védelme érdekében – látogatási tilalmat rendel el 2022. 09. 26-tól visszavonásig” – írja néhány nappal ezelőtti közleményében az intézmény.

A közlemény arról is szót ejt, hogyan lehet csomagokat eljuttatni a hozzátartozókhoz: “Annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérjük Önöket, csomagjaikat minden nap 16.30 és 17.30 között adják át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épületek bejáratáig lehet behozni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, majd továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérjük, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.”

A kórház hozzáteszi, hogy a korábban elrendelt eljárásrend szerint továbbra is tilos a látogatás a Stroke, Neurológiai és Toxikológiai Osztályon; valamint az intézmény intenzív ellátást nyújtó osztályain: Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO), kardiológiai őrző, posztoperatív őrzők, Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Osztály, Perinatális Intenzív Centrum (PIC), Traumatológia Égési és Szeptikus Részleg.) Ezen osztályokon a látogatási tilalom szintén visszavonásig érvényes.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek