Valószínűleg zaklatás miatt akart öngyilkos lenni a gyürei iskola 11 éves tanulója

Megosztás

Úgy tűnik, a kislányt sorra érte több diáktársának zaklatása, ezért lépett szándékosan a vonat elé, öngyilkossági szándékkal. Életben van, de változatlanul válságos állapotban van.

Vasárnap Gyürén elgázolt a Záhony felől érkező vonat egy 11 éves kislányt. A gyerek túlélte a balesetet, de súlyos sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, azóta is válságos állapotban van.

szon.hu beszámolója szerint a faluban gyorsan beszédtéma lett, hogy a gyerek szándékosan lépett a vonat elé, és a tettének hátterében az állhat, hogy az iskolában néhány társa zaklatta. Később a gyerek nagyapja a Borsnak azt nyilatkozta, hogy bántalmazták az unokáját a diáktársai.

Iványi Gábor, a gyürei tanintézmény fenntartója, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke szerdán egy hivatalos közleményt is kiadott, amelyben azt írták, megdöbbenve értesültek mi történt a tizenegyéves kislánnyal.

Az iskola fenntartója azt is közölte, megvizsgálják, hogy az iskolai közeg bármilyen módon befolyásolhatta-e tanuló lelkiállapotát, szerepet játszott-e tragikus döntésében. Úgy tűnik, igen. (Hvg)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek