Új logisztikai csarnokkal bővült a Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme

Megosztás

Csaknem egymilliárd forintos beruházás révén új logisztikai csarnokkal bővült a Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme, és 40 emberrel nőtt az üzemben dolgozók létszáma – közölte a Borsodi Sörgyár Kft. az MTI-vel.

A Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme a 2018-ban megkezdett beruházások hatására már a Molson Coors Beverage Company, a világ egyik legnagyobb sörgyártó vállalatának regionális központjaként működik.

A megnövekedett gyártási kapacitás szükségessé tette a gyár logisztikai fejlesztését is. E folyamat részeként a vállalat megújította a sörgyár környékén található úthálózatot, majd idén nyáron elkészült és most átadták az új, 3300 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot is, amely lehetővé teszi, hogy a raktárkihasználtság javuljon, és a rakodási idő csaknem 10 százalékkal csökkenjen. A folyamatok optimalizálását és a hatékonyság növelését a munkavállalói létszám bővítése is segíti.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A Borsodi töretlen népszerűségnek örvend, évek óta Magyarország egyik legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

(MTI)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek