Ismét életre hívják a korábbi hagyományt, a Görömbölyi Őszt

Megosztás

A hétvégén remek programokban lehet részük a görömbölyieknek, nem fogunk unatkozni, amennyiben az időjárás is kegyes lesz.

Görömbölyi Pince Piknik nagy sikerén felbuzdulva a Görömbölyi Kulturális Egyesület úgy döntött, hogy régi hagyományt felelevenítve, szeptember 16-án és 17-én újra életre hívja a Görömbölyi Őszt. A tavaszi pince piknikhez hasonlóan, a programok célja ezúttal is a közösségépítés lesz a városrész művelődési házában és a helyi általános iskola sportpályáján.

A kétnapos rendezvény pénteken délután családi kerékpáros kirándulással kezdődik, amely a Görömbölyi Általános Iskola előtti sportpályától indul 17 órakor. Szeptember 17-én, szombaton is mozgással indul a nap: 10 órakor veszi kezdetét a Görömbölyi Ősz focikupa. A kispályás labdarúgó tornát általános iskolásoknak szervezik meg a helyi általános iskola sportpályáin. Szintén délelőtt 10-kor közösségi futás is indul a sportpályától.

A délután során a nagyobbak a termelői- és kézműves vásár portékái között mazsolázhatnak, a kisebbeket pedig ugrálóvár, játszópark és kézműves foglalkozások várják.  További részletek a Minap.hu cikkében olvashatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek