A család volt a legfontosabb a pinceomlás áldozatainak, ketten rokonok is voltak

Megosztás

Egyre több szívszorító részlet derül ki a néhány nappal korábbi miskolctapolcai tragédiában elhunyt három munkásról.

Mint írtuk, három fiatal borsodi családapa volt az áldozata a szerdai miskolctapolcai pinceomlásnak. A Bors azóta még több részletet kiderített a tragikus balesetben elhunyt férfiakról: írásuk szerint a 35 éves József például öt gyermeket nevelt:

– A legjobb apák egyike volt, akit csak ismertem, rajongásig szerette a gyerekeket és a feleségét – mesélte József egyik rokona a Borsnak. A férfi – a többiekhez hasonlóan – azért vállalta el a pinceépítést, hogy a fizetését a kicsikre költhesse.

“Nem akartuk elhinni, ami történt, bele sem merek gondolni, hogy szegény felesége mit érezhet most, aki öt kicsivel maradt egyedül. Remélem, Bea erős lesz, a gyerekeknek most nagy szüksége lesz rájuk” – fogalmazott a rokon.

A lap szerint a másik áldozat, Dávid ugyancsak a családjáért élt: – Dávid élete is a családja volt, minden munkát értük végzett, ide is csak azért ment végül el, hogy plusz pénzt keressen – szögezte le.

A Bors egyébként úgy tudja, a két áldozat élete szorosan összefüggött, mivel nemcsak munkatársak, hanem sógorok is voltak. József felesége kettőjüktől búcsúzott szívszorító szavakkal: 

– Fájó szívvel búcsúzunk tőletek. Drága egyetlen Szerelmem, itt hagytál engem és az 5 gyerekedet, nagyon hiányzol nekünk, nagyon szeretünk, mindig velünk leszel. Legyen könnyű neked a föld. Valamint fájó szívvel búcsúzunk tőled is, sógorom, legyen könnyű neked is a föld – írta a gyászoló asszony.

A családtagok nem hagyják annyiban a dolgot, a rokon elmondta, hogy a temetés után biztos, hogy jogi lépéseket tesznek az ügyben.

Forrás és további részletek: Bors

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek