Feleségét okolja Berki Krisztián haláláért az elhunyt celeb édesanyja

Megosztás

Súlyos vád, az édesanya szerint Berki Mazsi az oka férje halálának.

Úgy tűnik, egyre mélyül a szakadék Berki Krisztián édesanyja és felesége, Mazsi között. Mayer Júlia komoly vádakkal illette Mazsit, szerinte nem megfelelően gyászolja a férjét. Szerinte, ha ez olyan nagy szerelem volt, akkor nem kellett volna heti rendszerességgel ide-oda költözni. Úgy fogalmazott, már régóta nem volt jó a kapcsolat Krisztián és Mazsi között, elmondása szerinte a fia halálához a feleségével való sok konfliktus vezetett. „Szerinte abból adódott, hogy a menye nem volt házias” – hangzott el a riportban, amelyet a Borsonline.hu tárt elénk.

„Azt mondta nekem Krisztián, “ilyen nő nekem nem kell”, aki nem tud maga körül rendet rakni. Állandóan bejárónő kell, meg takarítónő kell, meg vasalónő kell… Semmit nem csinál, se nem főz, se nem mos… Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer.”

Mazsi mély szomorúsággal és megdöbbenéssel hallgatta anyósa szavait. Elmondta, többször is kerete Júliát, mindig szívesen látta az otthonában, de úgy érzi, amiatt haragszik rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni. „Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék. ”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek