Mindig is szeretett volna belelátni egy Fidesz-szavazó gondolkodásába? Most itt a lehetőség

Megosztás

Aki arra számított a választások után, hogy pontosan tudjuk, mekkora hatalmas válság van az országban és április harmadika után már sokan ráébrednek, mekkora hazudozás folyt a kampányban a Fidesz részéről, hatalmasat kellett tévednie. Hiába jöttek előbb bemelegítésnek a különadók, majd később a hatalmas sarcolás a rezsivel, az ellenségkép megtette a hatását.

Hiába érintett gyakorlatilag mindenkit hátrányosan, ahogy Orbán rendkívül brutális megszorítócsomagjának elemeire szép lassan fény derült a nyár folyamán, a Fidesz szavazótábora alig változott. Csak a kommunikáció. Most nem Soros a fő bűnös, hanem a háború, azon belül is feltétlenül Ukrajna, a brüsszeli szankciók az okai annak, hogy ilyen durván romlik a forint, hogy ennyire elszabadultak az árak, hogy a rezsi rengeteg embernek megfizethetetlenül megdrágul hazánkban.

Ennek ellenére egy hithű fideszes ezek után is fideszes marad, hiszen a propaganda szisztematikusan elhiteti minden erre fogékony emberrel, hogy ha “Gyurcsányék lennének, sokkal rosszabb lenne”, illetve azt, hogy “minden negatív változás oka az EU és Brüsszel”.

Érdekes írás a Facebookon Káncz Csabától:

“Nem könnyű ép ésszel megérteni, hogy egy EU tagállamban fényes nappal hogyan lehetett büntetlenül molekuláira verni a jogállamot és 100 milliárdokat kisíbolni a rendszerből.

Ráadásul négy évenként még megkapni pár millió választó felhatalmazását is ehhez.

Katalin választópolgár mentalitása segít ennek a szociológiai és politológiai feladványnak a megfejtésében…”

Kell-e még ehhez bármit hozzáfűzni? A Kárpát-medencében a hárommillió “Katalin” országa vagyunk. Lassan a reményét is elveszítjük, hogy ezek az emberek bármikor is felébrednek és észreveszik a valóságot.

Azért néhány hozzászóló megtette:

“Ezek után jön az a statement, hogy nálunk meg legalább nincs háború… (és ezt full komolyan gondolják, h OV egyéni érdeme…. ) nálam ez az érv szokott beütni rendesen.”

“Katalin még nem kapta meg az új tarifás számláit.” … “…majd ha megkapja, annyit mond: Zelenszkij az oka”

“Szerintem ez a generáció már odaveszett, ha pedig a gyerekeiket is meghülyítették, akkor a következő is. Szomorú, hogy még akkor sem látnák hogy átverték és meglopták őket, ha Orbán az utolsó falat kenyeret szedné ki a szájukból. Arra is lenne egy magyarázat, amit az elméjük mindenféle kritika vagy kérdőjelek nélkül fogadna be. A saját maguk teremtette szellemi börtönben élnek ezek.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek