Az Orbán-kastély építésénél jól tudják, mi az igazi rezsicsökkentés – napelempark a legjavából

Megosztás

Az iskolákat és a háztartásokat a fatüzelés felé irányítják, emiatt akár jóval több fát is kivágva a magyar erdőkből. Orbánék hatvanpusztai csodabirtokán viszont olyan napelemparkot építettek fel, hogy ott biztosan nem lesz probléma a magasra ugró rezsiár, mivel a megújuló energiaforrások láthatóan nagyjából egészében fedezni fogják az energiaszükségletet.

Pedig jó eséllyel nem lesz éppen kicsi az energiaigénye annak a kastélyszerű “majorságnak”. A részletekről Hadházy Ákos számolt be a Facebookon.

“Ezt a napelem parkot telepítette le a miniszterelnöki család a hatvanpusztai grandiózus kastély komplexuma sarkába. Gondolom, szerencsére nekik már megérkezett a támogatás, amit több tízezer család sok hónapig hiába várt…

Így már mindenki megnyugodhat, aki a 6000 négyzetméteres luxus birtok tulajdonosát féltette a durva energiaár emeléstől. A libsibolsik is csak óbégathatnak, hiszen mindenki láthatja, hogy a bölcs elnök úr milyen nagyon zölden gondolkodik. Ő csak tudja, hogy az igazi rezsicsökkentés a megújuló energiaforrások használata…”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek