Kit zavar ennyire, hogy a finn miniszterelnök hölgy felszabadultan bulizott egyet?

Megosztás

Itt szó sincs arról, mint Boris Johnson esetében, hogy a legkomolyabb lezárások és tiltások közben bulizgattak volna a barátaival, senki és semmi nem tiltja, hogy egy fiatal hölgy akár miniszterelnökként is bulizzon egyet a barátaival. Már ezt sem szabad? A lengyel kolléga határozottan kiállt a finn miniszterelnök hölgy mellett.

Sanna Marin partivideói napok óta táplálják a híreket, és az ügyben most a lengyel miniszterelnök is megszólalt, miután egy sajtótájékoztatón a finn kollégája szórakozási szokásairól kérdezték.

A finn miniszterelnöknek minden oka megvolt arra, hogy ünnepeljen, hiszen Finnország csatlakozik a NATO-hoz – magyarázta Mateusz Morawiecki. „Ha ebből az alkalomból Finnország miniszterelnöke egy kicsit több Finlandiát ivott, és ezért még táncolt is, abban nincs semmi szörnyűség” – támogatta kollégáját a lengyel miniszterelnök.

Néhány napja került ki a Twitterre egy videó arról, ahogy Sanna Marin a barátaival bulizik. A finn kormányfő pedig bejelentette, hogy drogtesztet végeztetett, miután egy újabb felvétel is megjelent róla a közelmúltból, amelyen egy finn popzenésszel táncol. (via Hvg)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek