Fotófal boldog emlékekről készült fényképekből

Megosztás

A legvidámabb, legszebb pillanatok emlékeit szorosan a szívünkbe zárjuk, akárcsak az ezekről készült fotókat. Annak érdekében azonban, hogy ne a fotóalbumban porosodjanak, jó, ha fali dekorációt készítünk belőlük, melyet minden nap láthatunk.

Tartós, egyedi és stílusos fali dekoráció

Minden egyes elkészült fényképnek saját története van, készüljön az mobiltelefonnal, digitális vagy analóg fényképezőgéppel. Akár egy jól megkomponált családi képről van szó, akár egy spontán elkapott vidám pillanatról, mindegyik fontos emlékeket őriz.

Éppen ezért a nagyszerű fotókat nem érdemes kizárólag a telefonunk memóriájában, számítógépünkön vagy a fotóalbumban őrizgetni. Készítsünk belőle csodás, egyedi vászonképet a vaszonkep.hu segítségével!

A hagyományos fényképek és keretek helyett a vászonképek egyik előnye a különleges textúra. Van valami kellemesen tapintható a vászonnyomat anyagában, ami újabb dimenziót ad a képnek. 

A vásznat eredetileg olajfestményekhez használják, így amikor fotónyomásra kerül a sor, az olajfestmény csodálatos érzetét adják a vászonképek. A fény másként verődik vissza a vászonról, mint a hagyományos fotópapírról, ami kifinomultabb érzetet ad, és kevésbé csillog, mint az üvegkeretes képek.

A vászonképek legfontosabb tulajdonságai

A vászonképeket esztétikus és tartós fakeretre feszítik, így az kiemelkedik a fal síkjából. Ez pedig igazán életre kelti a képet, észrevehetőbbé teszi, és tovább fokozza az összhatást. A vászonképek ebből a szempontból sokkal dekoratívabbak, és jobb díszként szolgálnak egy hagyományos képkeretes fotónál.

A nyomtatott fotók csak egy bizonyos méretig képesek ugyanazt a minőséget és élességet visszaadni, mint a számítógép kijelzőjén. Amikor már jóval túllépünk az A4-es méreten, a fénykép kissé sivárnak tűnhet a keretben, és a minőség is romolhat. 

A vászonkép azonban sokkal nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt méretek kiválasztásánál – akár jelentős méretű fényképet is nyomtathatunk vászonra, az továbbra is nagyszerűen fog kinézni. Ezenkívül a vászonképek sokkal könnyebbek, mint a bekeretezett képek, így könnyebben felakaszthatóak. Dönthetünk úgy is, hogy egy képet több vászonra osztunk fel, ami még inkább extravagánssá varázsolja a már egyébként is esztétikus fali dekorációt.

Ütés- és kopásálló vászonképek

A vászon egy erős és tartós anyag, amely sokkal hosszabb időtartamot bír ki egy átlagos fotópapírra nyomtatott fényképnél. Nem sárgul el napfény hatására, nem fog rajta se karc, se por, így akár évtizedekig megőrizheti jó minőségét. 

A felhasznált kiváló minőségű tinta pedig jobban megőrzi a nyomat élénkségét, mint a papír változat. Így otthonunkban olyan hatást kelthet, mintha egy előkelő galériában vagy múzeumban sétálgatnánk.

Rendelj egyedi vászonképet a vaszonkep.hu weboldaláról, és valósítsd meg a családi fotófalat kedvenc fényképeidből!

Kapcsolódó cikkek