Te mennyire ismered a női testet?

Megosztás

Ha férfi vagy, így tesszük fel a kérdést, ám női olvasóink számára ez már inkább úgy hangzik: mennyire ismered a saját testedet?

Sajnos legtöbbször szemlesütve felelnek erre az emberek, hiszen számtalan gátlás gyötör minket, és sokan még a mai napig is bűntudatot éreznek, amikor saját maguknak okoznak örömet. Pedig nem kellene így lennie, már csak azért sem, mert valóban hasznos tevékenység.

Sokszor okoz a párok szexuális életében problémát, hogy nemcsak a másik testét, de olykor a saját testüket sem igazán ismerik, így aztán próbálkozzon bárhogy is a társ, nem fogunk eljutni a gyönyör kapujába. Ez természetesen könnyen orvosolható, csupán a gátlásainkat kell félretenni, valamint hölgyek esetében a Pajkos Pajtás vibrátorát kell beszerezni, és máris indulhat is a felfedezőút.

Mire bukkanhatsz?

Hölgyek esetében meglehetősen gyakori a vallomás, hogy csak és kizárólag a csikló izgatásával tudnak eljutni az orgazmusig, a vaginális orgazmus a legtöbb nő előtt ismeretlen marad. Persze így aztán mindenki nagyobb hangsúlyt helyez a csikló izgatására, legalábbis arra a részre, ami a szemnek látható, a kéznek tapintható és a nyelvnek ízlelhető.

Viszont a csikló a testen belül is folytatódik, ezt tudják csak igen kevesen, és itt jöhet is az újabb felismerés: a vaginális orgazmus ennek fényében szintén a csikló izgatásának az eredménye, csak épp belülről. Erre az alaptézisre épül az újhullámos, vagyis a léghullámos vibrátor. Mutatjuk, is hogy mit tud!

Miért jobb a léghullámos vibrátor?

Minden nőnek ismerős, amikor nem megfelelően érnek ehhez az icipici, ám annál érzékenyebb szervhez. Igen, urak, megesik az ilyen is, de szerencsére ez a cikk lehet a jel: ideje új alapokra helyezni a hölgyek kényeztetését.

A léghullámos vibrátor ugyanis hullámok kibocsátásával úgy hozza izgalomba a nőket, és juttatja el őket az orgazmusig, hogy még csak hozzá sem érnek a női nemi szerv egyetlen részéhez sem. Persze ezt igazából legjobb akkor használni, amikor egymagunk vagyunk, hiszen a társunk esetében legtöbbször jobb, ha hozzánk ér – kivéve persze azt, amikor úgy közelít felénk, mint az a bizonyos elefánt a porcelánboltban.

De persze tételezzük fel a legjobbakat mindenkiről, önismeret céljából akkor is nagyszerű tapasztalás, főleg hogy kombinálhatod hanghullámokkal vagy akár G-pont izgatóval is, így egészen biztosan fájdalom és kellemetlen érzés nélkül juthatsz el a csúcsra.

Ha mindezt megtapasztalod, akkor a sok nőt gáltásokkal sújtó vaginális orgazmus riasztó képe is kezd majd más arcot ölteni, és már nem holmi elérendő vágyálom marad!

Minden kapcsolatnak jót tesz az őszinteség!

Nincs az a párkapcsolat, ahol az őszinteség ne előre vinné a kapcsolatot, így egy normálisan működő kapcsolatban van helye annak, hogy nyíltan és támogató hangnemben megbeszéljétek, hogy kinek mi a jó és hogyan.

Ehhez azonban ismerned kell a saját tested, és persze ugyanez igaz a párodra is. Hölgyek esetében a Pajkos Pajtás vibrátorai egészen biztosan segítséget nyújtanak majd az önismeret során, ne hagyja hát ki senki! Jó lesz, ígérjük!

Kapcsolódó cikkek