Elhunyt a Grease főszereplője

Megosztás

John Travolta mellett Olivia Newton-John nevét is örökre megtanulhattok az akkori tinifilmből, ami azóta is kultikus értékkel bír. Most 73 évesen elment a női főszereplő.

73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John musicalsztár, a Grease című tinifilm – akkor 29 éves – főszereplője. A hírt férje is megerősítette – írja a Guardian.

Olivia Newton-John özvegye, John Easterling közölte: „Olivia Newton-John (73) ma reggel békésen elhunyt dél-kaliforniai tanyáján, családjával és barátaival körülvéve. Kérünk mindenkit, hogy ebben a nagyon nehéz időszakban tartsa tiszteletben családja magánéletét.”

„Olívia több mint 30 éve a diadalok és a remény szimbóluma, amióta megosztotta a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növénygyógyászatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítvány alapjával, ami a növénygyógyászat és a rák kutatásával foglalkozik” – közölte.

Newton-John 2017-ben felfedte, hogy a mellrákja, amivel először 1992-ben küzdött, visszatért, és átterjedt a gerincére. Azt is elárulta, hogy 2013-ban második rákot diagnosztizáltak nála, de elhallgatta. Azt mondta, hisz abban, hogy „legyőzi”, és felszólította a szülőföldjét, Ausztráliát, hogy fogadja el az Egyesült Államok államának, Kaliforniának a törvényeit a marihuána gyógyászati felhasználásának engedélyezése érdekében.

Az 1978-as Grease az év legnagyobb kasszasikere volt, de az 1981-es Physical című lemeze is nagy siker volt.

John Travolta And Olivia Newton John – You’re The One That I Want

Music video by Jhon Travolta & Olivia Newton Jhon performing You’reThe One That I Want From the Movie Grease. Download iTunes http://bit.ly/1oNNZwA#You’reThe…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek