Átadták az Avalon irodaházát

Megosztás

Egy új miskolci üzleti negyed központja lehet az East Gate Office (EGO), vagyis az Avalon Centers Kft. beruházásában megvalósult több épületből álló irodaház-komplexum. Az évtizedek óta elhanyagolt egykori Északterv Irodaházat tizenegy hónapos munkával építette teljesen újjá a cégcsoport, a megújult épületegyüttest hétfőn délelőtt ünnepélyes keretek között adták át. 

Az eseményen először Tóth Róbert, a beruházó Avalon Center Kft. ügyvezető igazgatója szólt, aki úgy fogalmazott: számukra Miskolc az első, éppen ezért minden fejlesztésük arra irányul, hogy a város és környéke vonzó legyen a nemzetközi cégek számára is. Ilyen volt a nemzetközileg elismert oktatási intézmény, a Cambridge akkreditációval rendelkező Avalon Nemzetközi Iskola alapítása, nívós turisztikai egységek és korszerű társasházak létrehozása, melyekre szintén kiváló példa az Avalon Park és az Aulich Prestige lakópark. 

– Az East Gate Offices átadásával Miskolc most egy, a nemzetközi cégek elvárásainak is megfelelő A kategóriás irodaházat kap, amellyel négyszeresére nő a térség minőségi irodaterületeinek mennyisége. Számunkra az épület nevének rövidítése, az EGO azt szimbolizálja, hogy az ideköltöző cégeknek már csak a munkájukra, saját magukra kell koncentrálniuk, mert ehhez mi biztosítjuk a színvonalas környezetet, így bérlőink sikerre vannak ítélve – mondta.

Elhangzott, az East Gate Offices irodakomplexum négy részből áll, két öt emeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az első irodaházban, az A épületben kaptak helyet a HELL cégcsoport Miskolcon dolgozó munkatársai, a másikban a C épületben találhatók az 50-2000 négyzetméteres bérelhető irodák és a hozzájuk tartozó 8-20 fős tárgyalók. A két egységet összekötő B épület az EGO fogadótere, a központi recepció, ahonnan a 100 fős, külsősök számára is bérelhető konferenciaterem is nyílik. Az irodaház egy közel tizenkilencezer négyzetméteres, melyhez a Zsigmondy utca túloldalán tartozik egy 150 férőhelyes parkoló is.

Az EGO vendéglátásban is egyedülálló lesz a borsodi megyeszékhelyen, köszönhetően a már emlegetett olasz étteremnek Il Baffo-ban reggelizhetnek és ebédelhetnek – ezt már Bajusz Gergely, az Avalon Park gasztonómiai igazgatója jelentette ki. 

– Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tökéletes napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó étteremben ötvöződik a fastfood éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve – hangsúlyozta.

Az átadón Veres Pál polgármester is jelent volt. Kiemelte, hogy “Miskolc egyik újabb tájsebe tűnt el a város keleti kapujában.”.
Emellett gratulált a befektetőknek, hogy mindössze 11 hónap alatt újjáépítették az évtizedek óta elhanyagolt állapotú egykori Északterv Irodaházat és megköszönte, hogy Miskolcban lehetőséget láttak.

Veres Pál teljes bejegyzése itt olvasható:

Forrás: Minap.hu, Veres Pál Facebook

Related posts