Egy vidámpark hullámvasútján ragadtak fejjel lefelé egy órán keresztül az emberek – videó

Megosztás

A szerencsétlen esetet technikai hiba okozta, de szerencsére mindenkit rendben visszahoztak a földre. Másnap a vidámpark újra kinyitott a szokott időben és rendben.

A madridi vidámpark egyik leginkább lélegzetelállítónak nevezett attrakciója túlzottan is lélegzetelállítóra sikerült, amikor egy meghibásodás miatt egy függőlegesen felfelé tartó sínen maradt egy csapatnyi látogató.

Több mint egy órát kellett egy hullámvasút kocsijának székeibe kötözve, egy függőlegesen felfelé tartó sínpáron út közben megrekedve egy csapatnyi látogatónak a madridi Parque de Atracciones vidámparkban – írja a LadBible. Az esetről felvétel is készült:

@eltistosderuben Al menos no habia cola #parquedeatracciones #madrid #abismo #miedo #atraccion #rota #montañarusa #gente #viral #parati ♬ sonido original – Rubén👹

Az eset augusztus 4-én este 9 körül történt; tíz látogató ült fel az Abismo nevű hullámvasútra, amely a park egyik legnagyobb attrakciója, mert a kocsik 105 km/h-s sebességgel száguldanak, és csaknem ötven méter magasba viszik fel az utasokat. Már amikor nem állnak meg félúton a felfelé vezető úton.

Mivel a műszaki hiba kijavítása és így az emberek kiszabadítása több mint egy órán át tartott, időközben a levegőben rekedt látogatók körül bezárt az egész vidámpark, mivel az csak este 10-ig van nyitva.

Az eset során senki nem sérült meg, és mindenki biztonságban visszatért a földre. A hírek szerint a vidámpark másnap reggel a szokásos menetrend szerint újra kinyitott. (via Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek