Exkluzív koncerttel folytatódott Ózdon a Yettel Stage zenei platform

Megosztás

Zenei platformot indított a Yettel, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő környékbeli együttest karolt fel. A Yettel Stage célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók tapasztalata által. A platform egyedülálló, ingyenes koncertsorozattal indult az ország három pontján, amelynek második helyszíne Ózd volt Majka és Perrin fellépésével.

Mindenki kezdte valahol, és sok tényezőn múlik, hogy hova fut ki egy művész karrierje. Rengeteg befektetett munka? Ismertség? Vagy jókor kell lenni jó helyen? Különböző életutak, különböző stílusok, de egy közös bennük: a tehetség. A Yettel kiválasztott három, a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező elismert hazai előadót, és megkérte őket, hogy térjenek vissza a gyökereikhez, és karoljanak fel egy-egy környékbeli, feltörekvő együttest. A fesztivál headliner Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif idén nyáron a Yettel segítségével a Perrin, a The Pontiac és a Kacaj karrierjét támogatta a Yettel Stage digitális színpadán. 

A fellépéssorozat Ózdon folytatódott: Perrin zenéje a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából inspirálódik, előremutatóan és kísérletező kedvvel kanyarogva az igényes pop és az underground határai között. Palotai Soma, azaz Perrin, a Yettel Stage második állomásán forgatta fel az ózdi vidéket, ahol Majka támogatásával lépett színpadra a Digitális Erőmű területén.

„Rengeteg helyről érkezik megkeresés, számos előadó, zenekar küld nekem és a menedzsmentnek bemutatkozó anyagot. Nem könnyű ebben eligazodni, ugyanakkor kiemelten odafigyelünk, hogy a saját koncertjeinken milyen előzenekaroknak biztosítunk lehetőséget. Komoly felelősség is ez, hiszen telt ház előtt játszani hatalmas lehetőség és motiváció is egy fiatalabb bandának. Örülök, ha valami a tehetségtől hangos, a Yettel Stage kezdeményezése éppen ilyen. Szívesen állok jó ügyek mellé, ez a közös munka pedig a fiatal, tehetséges Perrinnek jelentős ismertséget hozhat” – mondta el Majka az együttműködés kapcsán.

Az ingyenes koncertsorozatot követően a feltörekvő zenekarok folyamatos kommunikációs támogatást kapnak, hogy a Yettel és a befutott zenekarok követői bázisának révén minél szélesebb közönséghez jussanak el.

„A Yettelnél a legfőbb törekvésünk, hogy szolgáltatásaink révén segítsünk az embereknek egyensúlyt teremteni az élet különböző területein – a zene pedig egy kiváló eszköz erre. A Yettel Stage zenei platformmal az a célunk, hogy megmutassuk, mire képes a kapcsolódás, a telekommunikáció ereje azáltal, hogy összeköti a tehetséget a hírnévvel, valamint a digitalizációt a személyes találkozás varázsával.” – mondta el Dolezsai Gergely, a Yettel márka- és marketingkommunikációs igazgatója.

További információ: https://tehetsegtolhangos.yettel.hu/

Fotó: Vajda István/Hydelight

Related posts