Schobert Norbi egyre furcsábban reagál lánya bukásával kapcsolatban – “Na és? Majd ősszel lerakja…”

Megosztás

A fitneszguru ezen kívül veréssel fenyegeti azokat, akik “le akarják járatni családját”.

Schobert Norbi szerint Lara mögött nagyon nehéz év áll, hiszen a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett, így szerinte ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott – írja a Blikk.

„Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?” – tette fel a költői kérdést Schobert Norbert, aki szerint az, hogy valaki szétkürtölte a médiában a lánya bukását, magántitoksértést követett el, és ország-világ előtt megalázta Larát.

Még mindig áll a bál a Schobert család és az őket lejáratni hivatott Facebook-oldal körül – írja az ATV.

A celeb szerint Béres Alexandra állhat az oldal mögött. Ezzel kapcsolatban meg is tette a jogi lépéseket Schobert Norbi, de Béres Alexandra visszautasítja a vádakat és ő is jogi lépéseket tett.

„Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta Béres Alexandra.

Most a Talk44 műsorában, Ábrahám Róbertnek azt mondta a fitneszguru, hogy Béres Alexandrát látná egy különleges kihallgatáson, emellett pedig verést ígért a csoport kezelőinek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Related posts