Megtartották a XI. Roma Napot Ózdon

Megosztás

„Váradi József képviselő úr, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke idén is megszervezte a Roma Napot, melynek polgármesterségem óta az Ifjúsági Park helyetti új helyszíne a József Attila út melletti kellemes rendezvény tér, mely főként erre a célra lett kialakítva, fedett színpaddal, eső beállókkal, padokkal és szépen növekedő fákkal.” – számolt be a rendezvényről Janiczak Dávid, Ózd polgármestere.

Mint a bejegyzésből kiderül, a polgármester többed magával díjat is átvehetett Váradi Józseftől.

„Önkormányzatunk több nemes területet és célt is támogat, díjat ezidáig még nem kaptunk érte, így Elnök Úr az első a városban, aki most ezt megtörte, és többed magammal a „Békés társadalmi együttélés érdekében végzett munkámért” Roma Díjban részesített.”

A beszédeket követően Bódi Guszti szórakoztatta a közönséget. A hőség ellenére tömegek látogattak ki az eseményre, amely remek hangulatban telt.

Janiczak Dávid végül megköszönte a rendezvényt és kiemelte azt is, hogy hálás azért, hogy a városban olyan roma vezető van, Váradi József személyében, aki a cigányság minden problémáját ismeri, nyomon követi és lehetősége szerint igyekszik is megoldani azokat.

 

Kapcsolódó cikkek