Újabb NER-tv érzi meg a súlyos pénzhiányt, elküldik sztárjaikat – az internet pedig kárörvendve rácsapott

Megosztás

A Life TV-t is utolérte az EU-s pénzek hiánya, hirtelen itt is komoly leépítésekre lett szükség, amit napokon belül végre is hajt Vaszily Miklós. Az internetes hozzászólok pedig nem is hagyták szó nélkül a szerintük silány minőséget.

A Life TV-t és Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-nél csoportos létszámleépítést hajtanak végre, elköszönnek valamennyi sztárjuktól is – írja a Blikk.

A lap szerint megszűnik a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Szintén lekerül a képernyőről a Hajdú Péter-féle Összezárva és Frizbi is, ahogyan nem láthatjuk tovább az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című realityt sem.

A cikk szerint a produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd, nem készülnek új epizódok. A leépítésről a kollégákat már értesítették.

A cég tulajdonosa, Vaszily Miklós megerősítette az információkat a lapnak. (Hvg)

Hogyan reagált erre az internet népe? Néhány hozzászólás:
“Sztárok…. Háromnegyede egy mesterségesen megalkotott senki.”

“és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című realityt sem.” Viszek egy zsák sót.”

“”Mi jöhet még????” – üvölti kórusban a csatorna mind az 1612 nézője.”

“Persze, fogy az elszórható nerpénz, De szerintem magának a csak “szórakoztatásra” irányuló tévézésnek is lassan vége lesz. Lassan kiöregszik az a korosztály, aki még akar alkalmazkodni a tévék műsorrendjéhez, meg a végtelenül bugyuta reklámokhoz.”

“Digi Sport, Life TV? Kifogyott a NER a nép pénzéből? De akkor miért nem kapnak támogatást?
Van még pénz az egészségügyben, oktatásban.”

“Aszongya “az olyan sztárok, mint Győzike”.
Na, mentem dógozni.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek