A Jókai utcai házomlás súlyos sérültje egy táncos, aki le is bénulhat örökre – videó

Megosztás

Az emberi tragédiák haláleset nélkül is megtörténhetnek. A teljes karrierje és élete megtörhet a fiatalnak, akire sajnos rázuhant a súlyos törmelékhalom és komoly gerincsérülést szenvedett.

Délelőtt 10 óra előtt nem sokkal leszakadt a VI. kerületi Jókai utca 1. számú ház tetőzetének egy része, maga alá temetve az alatta álló kocsikat és megsebesítve négy embert. A balesetben az utca és környéke megtelt porral, a tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a területet.

Az RTL Híradónak sikerült megszólaltatnia a sérültek egyikét: Babácsi Benjámin és barátnője mindketten a közeli Operettszínház táncosai, azonban amíg a férfi enyhe sérülésekkel megúszta a balesetet, párját súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Mint mondja: fej- és nyaki csigolyasérülését elvileg stabilizálták az orvosok, azonban gerincvelő-sérülése miatt azonnali műtétre szorult. Ha az operáció nem jár sikerrel, mindkét lába lebénulhat. Sérülését Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője is megerősítette.

Egy szemtanú azt mondta az RTL-nek: eleinte nem tudták, robbanás volt-e, csak annyit láttak, hogy az utca a teljes épületmagasságig megtelt porral.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivője azt mondta a híradónak, 80-100 méteres sávban vizsgálták át a törmeléket emberek után, de nem találtak senkit a romok alatt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek