Ha ilyen terméket vásárolt az ALDI-ban, semmiképpen ne egye meg!

Megosztás

Olyan termék került a polcokra, amiben mikrobiológiai szennyeződés lehet.

Az Aldi arra kéri a vásárlókat, hogy ne fogyasszák el a tofus-spenótos szójaterméküket, mert abban “mikrobiológiai szennyeződés” lehet. Ha visszaviszik a terméket, az üzletekben blokk nélkül is visszaadják az árát.

Termékvisszahívásról adott ki figyelmeztetést weboldalán az Aldi. Azt írják, hogy a Natur Aktiv Bio szójaalapú érme termék 2023.04.15. lejárati idővel és L22292 tételazonosítóval rendelkező, tofus-spenótos fajtájában (szállító: Biolab S.r.l.) nem zárható ki mikrobiológiai szennyeződés (Bacillus Cereus), emiatt

fogyasztásra nem alkalmas.

Elővigyázatosságból azt kérik, a terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármely magyarországi Aldi üzletbe, ahol

a vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik.

Visszahívja egyik termékét az Aldi egy bacilus jelenléte miatt

A fenti lejárati időtől és tételszámtól eltérő ugyanezen termék az Aldi közlése szerint biztonsággal fogyasztható. A termékvisszahívás a Natur Aktiv márka további termékeit, illetve más szállítók hasonló termékeit nem érinti – tették hozzá, elnézést kérve a kellemetlenségekért. (via Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek