Egy katona akart megerőszakolni egy várandós miskolci nőt

Megosztás


Munkából hazafelé tartó várandós nőt próbált megerőszakolni egy szerződéses katona a miskolci a Herman Ottó Múzeum környékén hétfőn. A támadót elfogták, amiben a térfigyelő kamerák felvételei is segítettek.

Sajtómegkeresésére a rendőrség azt írta:

a Központi Nyomozó Főügyészség vette át az eljárást, mert az elkövető szerződéses katona, és neki van illetékessége eljárni az ügyben.

Az eset kapcsán a nő férje szólalt meg a Miskolcon Biztoságot Facebook-oldalon keresztül. Ő így számolt be az esetről:

„2022. június 20-án 17 óra tájban, fényes nappal Miskolcon, a Kálvária lépcsősoron (Népkerttől indul fel az Avasra a Herman Ottó Múzeum jobb oldalán) egy emberinek nem mondható, de jog szerint annak kezelendő élőlény megkísérelte megerőszakolni és megfojtani a feleségemet, aki 25. hetében járó, láthatóan is terhes (!!) fiatal nő, édesanya. Fényes nappal, munkából hazafelé sétálva! Az egyed beráncigálta a feleségemet a lépcső melletti bokrok közé, ott teperte le a földre, majd olyan szinten fojtogatta, hogy már-már egyértelmű volt: ennyi volt az élete neki és a kisbabánknak. A történet pikantériája az, hogy eközben a lépcsősoron elsétált egy ember, aki a segélykiáltások ellenére semmit sem tett, csak haladt tovább, mintha a világ legtermészetesebb eseménye lenne egy terhes nő megerőszakolása. Csak remélni merjük, hogy azért tett így, mert hangos zene szólt a fülében. De ki tudja?!”

– írta kedden este. A férj úgy folytatta, hogy

„A történet a feleségem lélekjelenlétének köszönhetően nem fulladt óriási családi tragédiába, ugyanis a dulakodás közben sikerült tárcsáznia a segélyhívót, majd azt kihangosította, hogy az elkövető is hallja és bekiabálta a helyszínt a telefonba. A támadó ezt hallva megijedt, majd a telefont magához ragadva elmenekült a helyszínről.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek